Mærk suset i maven, når du klatrer i træerne på Bornholm Klatrebane

Træklatring Bornholm

Udfordre dig selv og dine nærmeste på vores trætopbane

På Bornholm har du også muligheden for at komme helt til tops i træerne og udfordre dig selv med nye højder. Til Tops Bornholm har nemlig klatrebaner for hele familien. Her vil du både opleve udfordring, sjov og leg, mens du klatrer på den klatrebane, der passer bedst til dig og dit mod. Du finder både en børnebane til de mindste børn mellem 3-7 år. Denne bane udspiller sig kun på 1 meters højde, hvorfor voksne kan gå ved siden af og hjælpe børnene med at komme gennem banen. Hvis du derimod er lidt ældre, frygtløs og klar på udfordring, så kan du komme op på en klatrebane i helt op til 18 meters højde. Denne bane er perfekt til dig, der har mod på at udfordre sin højdeskræk.

Trætop klatring i skøn natur på Bornholm

I alt finder du fire baner her i Klatreparken, Til Tops Bornholm. Banerne er inddelt i farver alt efter, hvor svære de er. Den grønne bane er banen, som alle kan gennemføre, hvorimod den blå er lidt sværere. Den røde bane er den fysisk sværeste, og du vil opleve at få sved på panden og dirrende arme, hvis du tør prøve den.

Hvis trætop klatring Bornholm lyder som noget for dig og din familie, så tag et kig rundt på vores hjemmeside og læs mere om banerne og sikkerheden.

Sikkerhed

Alle der klatrer, er sikret. På hver bane er der en gennemgående sikkerhedswire, som man bliver hægtet på med en karabin, der ikke kan åbnes. Dermed kan der ikke gøres noget sikkerhedsmæssigt forkert, da systemet sikrer, at man ikke falder ned. Læs mere om vores sikkerhedssystem her.

Der skal være en voksen med til at sørge for, at børn overholder reglerne. Den voksne skal udfylde vores sikkerhedsregler på vegne af børnene, som kan downloades her.

Priser

  • Eventyr-Tops, +16 år: DKK 299,-
  • ​Ung-Tops, >1.30m højde (ca. 8 - 15 år): DKK 225,-
  • Mini-Tops, <1.30m højde (ca. 3 - 7 år): DKK 95,-

Bemærk: Mini-Tops billet (indtil 1.30m højde) giver kun adgang til gul børnebane (Mejsen).

Du kan betale med Dankort, Kreditkort og MobilePay på stedet.

Bestilling

For bestilling bedes du kontakte os på følgende:

  • +45 21 17 37 43

  • ledreborg@til-tops.dk

Ved bestilling bedes du angive følgende informationer:

  • Ønsket dato og tidspunkt
  • Antal personer, der skal klatre
  • Kontaktperson - Telefonnummer og email

Kontakt os her