Skoleudflugt til Bornholm svævebane og klatrepark

En skoleudflugt til Bornholm svævebane og klatrepark er en udfordrende, udbytterig og lærerig oplevelse for eleverne. Kravene til at samarbejde og udfordringerne på klatrebanerne vil skubbe elevernes motoriske og mentale grænser.

Med naturen som klasseværelse og trætoppene som møblement får eleverne en unik oplevelse sammen og båndet mellem klassekammeraterne bliver forbedret.

Skolebesøget kan også tænkes ind i forskellige faglige og tværfaglige sammenhænge. Et tværfagligt forløb med udgangspunkt i klatreoplevelsen kan eksempelvis bestå af et dokumentarfilmsprojekt eller en markedsføringsopgave.

Sæt individuelle og fælles mål for eleverne med et skolearrangement hos Bornholm klatrebane

Som lærer kan du præge projektet ved at sætte individuelle og fælles mål for eleverne. Én elev skal måske udfordres motorisk mens en anden elev skal lære at indgå i tillidsfulde gruppesammenhænge.

Eleverne får mulighed for at vise, at de kan arbejde selvstændigt og hjælpe hinanden i pressede situationer. Undervejs bliver de måske overraskede af praktiske problemstillinger, der gør det nødvendigt med en omdefinering af deres projekt. Det endelige produkt kan de eksempelvis fremvise på skolen og efterfølgende udgive det på YouTube.

Målsætningerne kan eksempelvis afspejles i filmproduktion som f.eks. 'Vi følger Mia og hendes kamp for at overvinde sin frygt', 'Markedsføring over for unge på 13-18 år på Facebook' eller 'udarbejdelse af pressemeddelelser'.

Sikkerhed

Børnene er sikrede og kan ikke gøre noget galt. For hver bane er der en gennemgående sikkerhedswire, som man er hægtet på med en karabin, der ikke kan åbnes. Børnene kan altså ikke komme til at gøre noget sikkerhedsmæssigt forkert, da systemet sikrer, at de ikke falder ned. Læs mere om vores sikkerhedssystem her. Der skal være lærere med til at sørge for ro og orden. Lærene behøver dog ikke at klatre.

Alle forældre skal udfylde vores sikkerhedsregler, som kan downloades herunder.

Priser for skoler
Skoler op til og med 9. klasse får tilbudt en specialpris i hverdage mellem kl 10 og 16 udenfor skolernes ferier/fridage, DKK 199,-/person, og DKK 229,- for lærerne. Vi fakturerer på forhånd via EAN.
Bestilling
For bestilling bedes du kontakte os på følgende:
  • +45 5648 4840
  • bornholm@til-tops.dk
Ved bestilling bedes du angive følgende informationer:
  • Ønsket dato og tidspunkt
  • Antal personer, der skal klatre
  • Klassetrin, evt. Specialklasse
  • Skole - Navn og EAN
  • Kontaktperson - Telefonnummer og email
Måske skal besøget indgå som en del af et Adventure eller Outdoor forløb i skolen. Giv os et ring og find ud af om vi kan hjælpe dig til at gøre skoledagen endnu mere spændende for dine elever.

Kontakt os her