Sjove aktiviteter for voksne

Er I en flok venner, kolleger eller familie, der søger en sjov og anderledes oplevelse på Bornholm, kan vi klart anbefale klatrebanerne i vores klatrepark, Til Tops. Parken har seks baner, hvoraf de fem er egnet til voksne, mens de har forskellige sværhedsgrader, så alle kan blive udfordret uanset niveau og erfaring.

Topsikkerhed i trætoppene

Inden I begiver jer ud på de fem baner, skal I gennemgå en instruktion, så I er helt klar til at klatre selv. I får tildelt klatreseler og hjelm, og når I kommer ud på de forskellige baner, er der en sikkerhedswire, som I bliver fastspænd på. Hermed er sikkerheden på sit højeste, så der ikke er risiko for at falde ned. Når I først går i gang, har vi de to grønne baner, hvor I vil komme op i en højde på 2-6 meter, og forhindringerne kræver ikke stor snilde. Herefter kommer de to blå baner, hvor niveauet stiger, og I vil komme op i en højde på 6-10 meter. Desuden vil I blive mødt at flere forhindringer, end det er tilfældet ved de grønne baner. Slutteligt er rød bane i op til 18 meters højde, der kræver et større mod og en bedre fysik. Efter en sjov og udfordrende dag kan I slappe af i rolige omgivelser og besøge vores kiosk for lidt til den søde tand.

Sikkerhed

På hver bane er der en gennemgående sikkerhedswire, som alle, der klatre, bliver hægtet på med en karabin, der ikke kan åbnes. Man kan derfor ikke komme til at gøre noget sikkerhedsmæssigt forkert, da systemet sikrer, at man ikke falder ned. Læs mere om vores sikkerhedssystem her

Priser
  • Eventyr-Tops, +16 år: DKK 299,-
  • ​Ung-Tops, >1.30m højde (ca. 8 - 15 år): DKK 225,-
  • Mini-Tops, <1.30m højde (ca. 3 - 7 år): DKK 95,-

Bemærk: Mini-Tops billet (indtil 1.30m højde) giver kun adgang til gul børnebane (Mejsen).

Du kan betale med Dankort, Kreditkort og MobilePay på stedet.

Bestilling
For bestilling bedes du kontakte os på følgende:
  • +45 5648 4840
  • bornholm@til-tops.dk

Ved bestilling bedes du angive følgende informationer:

  • Ønsket dato og tidspunkt
  • Antal personer, der skal klatre
  • Kontaktperson - Telefonnummer og email

Kontakt os her