Sjove aktiviteter for unge

Hos Til Tops tilbyder vi en anderledes dag i naturen, hvor I får lov til at udfordre jer selv samtidig med, at I har det sjovt med vennerne. Hos Til Tops klatrebane kommer i op i træerne møder forskellige udfordringer, men inden I sendes ud på banerne, får I instruktioner til at komme gennem banerne, ligesom I bliver tildelt hjelme og klatreseler, hvorpå der sidder en lås, som fastspændes en wire, der følger alle banerne. Hermed kan I trygt stole på, at sikkerheden er helt i top, så I ikke kan falde ned fra træerne.

Udfordringer der styrker venskabet

I vores klatrepark kan I forvente en sjov dag med vennerne, hvor I alle bliver mødt at udfordringer, der kan være grænseoverskridende for den enkelte. Derfor er klatringen også en god måde at styrke jeres forhold på, da I også kommer til at samarbejde og hjælpe hinanden undervejs. I parken har vi tre forskellige niveauer, nemlig grøn, blå og rød. Førstnævnte bane kan de fleste komme i gennem, mens blå og rød bane begge stiger i sværhedsgrad. Når I er færdige med at klatre, kan I forsøge jer med vores Quiz labyrint, fodboldgolf eller disc golf, der kan afslutte en sjov dag i vores klatrepark.

Sikkerhed

Hver bane har en gennemgående sikkerhedswire, som alle vil blive hægtet på med en karabin, der ikke kan åbnes. Det gør, at ingen kan komme til at gøre noget galt. Systemet sikre simpelthen, at man ikke falder ned. Her kan du læse om vores sikkerhedssystem.

Priser
  • Eventyr-Tops, +16 år: DKK 299,-
  • ​Ung-Tops, >1.30m højde (ca. 8 - 15 år): DKK 225,-
  • Mini-Tops, <1.30m højde (ca. 3 - 7 år): DKK 95,-

Bemærk: Mini-Tops billet (indtil 1.30m højde) giver kun adgang til gul børnebane (Mejsen).

Du kan betale med Dankort, Kreditkort og MobilePay på stedet.

Bestilling
For bestilling bedes du kontakte os på følgende:
  • +45 5648 4840
  • bornholm@til-tops.dk

Ved bestilling bedes du angive følgende informationer:

  • Ønsket dato og tidspunkt
  • Antal personer, der skal klatre
  • Kontaktperson - Telefonnummer og email

Kontakt os her