Oplevelser på Bornholm

Bornholm klatrebane, Til Tops, giver jer oplevelser, I sent vil glemme. Uanset om I er venner, familie eller kolleger, vil I få en anderledes dag, hvor hver enkelt bliver udfordret, og hvor jeres samarbejdet bliver styrket. Vores park er for alle aldre, da vi har seks baner med fire forskellige niveauer, og den første er for børn i alderen cirka 3-7 år, hvor forældre har mulighed for at hjælpe.

Alle kan være med

Hos Til Tops indbyder vi til en udfordrende og sjov dag. Udover klatring har vi også en Quiz labyrint, fodbold golf og disc golf, hvis I får lyst til at prøve kræfter med andre ting i parken. Foruden børnebanen har vi altså fem baner, der består af to grønne, to blå og en rød. De grønne baner kræver ikke stor fysisk snilde, men en god balance der giver fornemmelsen af at komme ud på de andre baner. De blå baner kræver lidt mere, da I bliver mødt at flere forhindringer, og så kommer I højere op i træerne. Den røde bane er parkens sværeste, hvor I kommer op i en højde på 18 meter og møder svære forhindringer. På banerne er der svævebaner, så det også kilder i maven under turene. En dag hos Til Tops byder på mange oplevelser, som I længe kan se tilbage på med smil.

Sikkerhed

På hver bane er der en gennemgående sikkerhedswire, som dem, der klatrer, skal hægtes på med en karabin, der ikke kan åbnes. Alle er derfor sikret og kan ikke gøre noget sikkerhedsmæssigt forkert, da systemet sikrer, at man ikke kan falde ned. Læs mere om vores sikkerhedssystem her. Download vores sikkerhedsregler herunder. Der skal være voksne med til at sørge for, at børn overholder reglerne, men de behøver ikke nødvendigvis selv at klatre. De voksne skal også underskrive sikkerhedsreglerne på børnenes vegne, og dermed tage ansvar for, at sikkerhedsreglerne bliver fulgt. 

Priser

  • Eventyr-Tops, +16 år: DKK 299,-
  • ​Ung-Tops, >1.30m højde (ca. 8 - 15 år): DKK 225,-
  • Mini-Tops, <1.30m højde (ca. 3 - 7 år): DKK 95,-

Bemærk: Mini-Tops billet (indtil 1.30m højde) giver kun adgang til gul børnebane (Mejsen).

Du kan betale med Dankort, Kreditkort og MobilePay på stedet.

Bestilling

For bestilling bedes du kontakte os på følgende:

  • +45 21 17 37 43

  • ledreborg@til-tops.dk

Ved bestilling bedes du angive følgende informationer:

  • Ønsket dato og tidspunkt
  • Antal personer, der skal klatre
  • Kontaktperson - Telefonnummer og email

Kontakt os her