Familietræf på Bornholm

Mindeværdige familieoplevelser i klatrepark

Klatring er en sjov måde for børn og voksne at være sammen på og det er derfor oplagt at holde familietræf i en klatrepark. I kan føle jer helt trygge grundet vores sikkerhedssystem. Sikkerhedssystemet sørger for, at I ikke kan gøre noget forkert. På de store baner sikrer sikkerhedssystemet, at I altid er fastgjort, og på børnebanen for de små (3-7 år) skal der gå en voksen med ved siden af. Denne bane er kun i 1 meters højde.

Der skal være forældre med til at sørge for, at børnene opfører sig ordentligt, og hvis de har brug for hjælp til andet end at klatre.

Familiearrangement hos Bornholm Svævebane

Til Tops Bornholm er et godt valg til jeres næste familiearrangement. I behøver hverken at have et højt fitnessniveau eller klatreerfaring. Det kræver blot, at hele familien har lyst til at udfordre sig selv og flytte grænser.

Tag gode familiebilleder under jeres familietræf i vores smukke klatrepark på Bornholm enten fra jorden eller oppe på banerne, og del dem gerne på vores facebook side www.facebook.com/tiltopsbornholm.

Når I får brug for en pause, er der også mulighed for at købe varme og kolde drikke nær banerne og slappe af i den skønne natur.

Sikkerhed

Hele familien er sikret og kan ikke gøre noget galt. For hver bane er der en gennemgående sikkerhedswire, som I er hægtet på med en karabin, der ikke kan åbnes. I kan altså ikke komme til at gøre noget sikkerhedsmæssigt forkert, da systemet sikrer, at I ikke kan falde ned. Læs mere om vores sikkerhedssystem her. Der skal være voksne med til at sørge for børnene.

Alle forældre skal udfylde vores sikkerhedsregler, som kan downloades her.

Priser

  • Eventyr-Tops, >1.30m højde (og 16 år+) DKK 299,-

  • ​Ung-Tops, >1.30m højde (og op til 15 år) DKK 225,-

  • ​Mini-Tops, <1.30m højde (circa 3 år +, adgang til gul børnebane) DKK 95,-

Du kan betale med Dankort, Kreditkort og MobilePay på stedet.

Bestilling

For bestilling bedes du kontakte os på følgende:

bornholm@til-tops.dk

  • +45 21 17 37 43

Ved bestilling bedes du angive følgende informationer:

  • Ønsket dato og tidspunkt
  • Antal personer, der skal klatre
  • Kontaktperson - Telefonnummer og email

Kontakt os her